Tuesday, October 26, 2010

Dulu lain, sekarang lain

hah. siap pon. ape yg lain nye. cuba tengok sekeliling anda. lain kan? biasalah. kadang2 kita kena berubah. nak bagi semangat la katakan. tapi janganlah pula berubah ke arah kemunduran atau pon yang bersifat negatif. betul tak?

amacam? ok x? saya tukar layout baru. ala2 lebih matured gitu (emm... matured ke?). tapi pinkishness tuh masih belum boleh ditinggalkan lagi ye. harap maklum. ye la. saya kan perempuan. mestilah suka akan benda2 sweet2 comel2 girly2. hihi. betul x?

pastu ape lagi yang lain? perasan x? Helloooo... yuuhuuuu.... Farhah Di Sini. hah. tajuk baru tuh! uishh. fully make over betul ni. hehe. saje tukar tajuk. something yg lebih simple yang lebih dekat di hati. yang boleh buat korang x tdo malam ingat kat saya (perasan...).

dah kalau tajuk pon baru. mesti lah banner baruuuu.... siap pakai crown lagi. gambar ni kenangan masa kat kedai pizza kat... mane ye. emm. ooohh dekat miami beach! sedap woo pizza dia. nak lagiii... tapi mana la nak cari kat malaysia ni. cian abang botak kat belakang tu kan. baru nak order. jangan jeles saya makan dulu. nyum3.

eh tak perasan pula. khusyuk sangat membebel kat sini. hah ni sebab lagi satu perubahan la. ape? ala x perasan ke. hehe. ini juga merupakan entry pertama saya dalam bahasa melayu jiwa bangsa. "yang kurik kundi, yang merah saga, yang cantik itu budi, yang indah itu bahasa"! cewaahhh... sebelum ni kan duk US. so saje la boleh practice penulisan english saya. kan? dan lagi satu sebab nak elakkan saya membebel macam sekarang ni. hehe.

tapi tak kisah la. sekarang kawan2 saya jauh. tak boleh dah membebel kat dorang macam selalu2. kan3? so biar lah saya membebel kat sini pula. hehe.

ok bai. nak cari makanan. lapo!

2 comments:

Azziera. H. said... [reply]

I Loike!!! Taoi kelakar la weh ada abang botak kat gambar tu.

farhah adeli said... [reply]

hehe. maceh. tu la dan2 je ade kat ctu. tp x igt muka dia. ntah2 ensem. hahahha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...