Thursday, January 20, 2011

Heartbeat... boleh dapat hadiah yang comels2 dan dapat DUIT jugak!

assalamualaikum...

hari ni aku nak cite pasal heartbeat... ye... degupan jantung hatiku. hehe...
jika anda sedang mencari2 hadiah yang amat sweet dan comels dan romantis...
untuk kawan... kekasih... adik... kakak... abang... ibu... bapa... dan sapa2 aja...
untuk hari jadi... majlis kahwin... graduasi... atau mungkin untuk diri sendiri...




heartbeat ada penyelesaiannya... korang tak payah pening2 kepala pikir nak cari kat mana... kedai apa sume. hanya perlu goyang kaki dan pilih dengan hujung jari je. hehe... 

yang bestnya... hadiah2 ni korang boleh personalized sendiri... boleh letak gambar sendiri dan sebagainya! kat luar negara website2 hadiah macam ni memang berlambak... sekarang kat Malaysia pon ada... tak perlu pegi kedai! kita boleh guna heartbeat. sila klik pada mana2 hearbeat atau banner di bawah untuk pilihan hadiah yang ada!



*********************************************

korang jugak boleh dapat duit dengan heartbeat ni. sapa tak nak duit percuma kan? caranya dengan menjadi HB! Affiliate. ada macam2 cara untuk dapat duit dengan heartbeat ni dan paling senang korang letak je banner heartbeat kat blog korang. macam kat sidebar aku tu. nampak tak?

cara2 dapat duit dari heartbeat


jangan risau... heartbeat tidak bersaing dengan nuffnang dan tidak mempengaruhi status glitterati korang. banner heartbeat ni macam korang letak iklan2 sewa kat blog korang je. macam cik epal dan ben ashaari yang menyewakan ruang blog dorang kat kedai2 online. macam tu je. tak effect nuffnang pon!

kalau tak caya korang boleh baca entri2 dari Mama Zharfan ni. Mama Zharfan bukan saja dapat earning dari heartbeat tapi dia jugak selalu dapat BE dari nuffnang

jadi apa tunggu lagi cepat register sebagai HB! Affiliate sekarang!

bila korang dah klik heartbeat dan masuk ke website di atas. 
pergi ke 'LET US START'.

kemudian 'create account' dan ikut je arahan yang diberi sampai korang berjaya buat account korang.

bila korang dah ada account... klik pada 'Join HB! Affiliate'. dan ikut arahan yang diberi sekali lagi.

bila korang dah jadi HB! Affiliate...pergi ke 'Get A Code' dan pilih mana2 banner yang kurang suka untuk letak kat blog korang.  ada horizontal, vertical, square dan text link. macam aku punya aku guna square. pastu copy paste je ke add a gadget > HTML/JavaScript

Selamat mencuba dan mendapat duit percuma dengan.... 
Add


11 comments:

princess laila said... [reply]

duit??! haha..laju jek..
mcm mnarik..akn dpikir2kan.. =_=
nice in4! :)

keryoki said... [reply]

tak nak tak nak!! hehe

farhah adeli @ far said... [reply]

princess laila: haha... xyah pikir. buat je. x rugi pe2 pon. saya pon bile tau trus buat. =)

farhah adeli @ far said... [reply]

keryoki: tak nak sudah! =p

bardboo said... [reply]

menarikla heartbeat nie.. =)

Jom Lawat Blog Bardboo

ceqjulia said... [reply]

salam singgah
sambil folo blog awak..
folo me bck dear

farhah adeli @ far said... [reply]

bardboo: memang menarik. join la. =)

farhah adeli @ far said... [reply]

ceqjulia: thanks. =)

Amni said... [reply]

nak jugak.. serius nii... hihihi... selama ni tak pernah pasang nuffnang pon.. tapi yang ni nak cuba la.. hehehe...

hamzah ian said... [reply]

fuhyoo.. brg2 lelaki ade tak?

farhah adeli @ far said... [reply]

amni: hehe.. cubalah.

hamzah ian: barang2 laki. mesti la ada. tengok la website tu. memang comels2.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...