Tuesday, November 9, 2010

Selamat ulang tahun bercinta? apakah?


gelagat orang bercinta...

"happy anniversary ke-3 awak... kita nak celebrate kat mana ye tahun ni"


''hari ni ulang tahun saya dengan dia yang ke 5... bulan!"


"masuk hari ni dah 463 hari aku couple dengan dia."


"nak bagi apa ek anniversary tahun ni untuk kekasih aku tuh?"


siapa yang selalu cakap dialog kat atas? girlfriend or boyfriend?
perlu ke ada anniversary?
bukan ke anniversary tuh untuk pasangan dah berkahwin je?
nanti dah kahwin tak ke ada 2 dua anniversary kena celebrate... satu bercinta satu kahwin? (eh banyak la hadiah kan)
ada yang bertukar boyfriend/girlfriend tak ke membazir je? (bagi balik hadiah tu!)

so apa motif ulang tahun bercinta? dapat hadiah? menghargai pasangan?




p/s: seriously aku dengan encik boypren tak de ulang tahun pon. jangan tanya bila kitorang couple sebab memang tak ingat. bukan sebab kitorang tak romantik (romantik gile weh!). aku rasa macam tak perlu je. sebab seandainya jodoh kami berkekalan (insyaAllah). ulang tahun perkahwinan la yang paling bermakna. dan hadiah? anytime pon boleh bagi.



2 comments:

Dean winchester II said... [reply]

BAGI aku penting jugak la. nanti kawin pilih tarikh sama couple. kan sweet gitu. HAHA. terpulanglah kalau both tak kesah pasal anniv. it just to make things romantic after all

farhah adeli said... [reply]

emm... mungkin ada betulnya. sama tarikh ye. ok too late for me. -_-'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...