Wednesday, November 24, 2010

Saya sibuk! (bajet je)

mak aih... ingatkan semiggu. rupanya dah 2 minggu tak menulis. last entri masa baru sampai shah alam. entri ni pon baru sampai shah alam gak. macam2 dah jadi dalam 2 minggu ni. tapi serious malas nak start menulis balik bila dah tinggal beberapa hari.

memang la beberapa hari lepas last entri sibuk gila kot. sibuk ke sana ke sani. atau lebih spesifiknya sibuk dating! hehehe... almaklumlah dah berbulan tak jumpa encik boypren. bila dah jumpe amik kau tiap2 hari dating. ^_^ hihi... malu i.

lepas tu balik kelantan raya haji. dah bertahun2 tak raya dengan family. alhamdulillah tahun ni beraya sakan dengan mereka. baju raya pon dua pasang. jangan jeles. hehe. tapi yang dahsyat nye. tiap2 hari makan daging kot. almaklumlah lambakkan daging. ada la 5 hari berturut2 makan daging. dush! pemakanan yang sihat! (sinis T_T)

dan sepanjang 2 minggu ni sangat malas nak online. on laptop pasang broadband. buka fb. buka blog. baca2 sikit. buka game fb. check email. cabut broadband. off laptop. ye... memang sangat malas!

dan semalam datang shah alam balik. naik bas double decker. cuak gila sebab first time dan duk atas pulak tu. tapi terima kasih mahligai eh pak cik driver mahligai. anda memang pemandu yang berhemah. rasa selamat dan alhamdulillah selamat sampai walaupon agak lewat. biar lambat asal selamat.

sekian.

p/s: bila dah lama tak menulis rasa nak membebel je. eh lupa pulak... selamat hari rayaaaa~~~


5 comments:

budinol said... [reply]

heeeeeee.. ^-^

De'din said... [reply]

camat ari rya

btw, follo blog farhah

Tomato Gurl's Life said... [reply]

patut la lama xde update..bz sgt..cik tom pun jrg on9 skang..n3 byk autopublish je...erm sok nak gi kl seminggu utk konvo..so cik tom akan buat n3 autopublish kot..huhu..

farhah adeli said... [reply]

de'din: thanks follow. =)

farhah adeli said... [reply]

cik tom: sangat xde mood nak menulis. ari ni pon mcm malas. haha. sgt x tegar. congratz ye convo.

cik tom mmg rajin buat auto entri. hehe. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...