Friday, November 5, 2010

Jom jalan-jalan di Ottawa

hari ni saya nak bawa awak semua pergi Ottawa... kat mana tuh? Jepun ke? bunyi macam jepun je kan. salahhhh! Ottawa tu kat Canada. merupakan capital city untuk Canada macam Kuala Lumpur la. tapi tak sama macam KL sebab dia bukan bandar paling besar dan paling sibuk kat Canada. Ottawa ni best sangat sebab dia cantikkk... architecture bangunan dia classic sangat dan unik. sedap mata memandang. rasa damai je jalan2 kat situ. sorry tak berniat pon nak menunjuk2 cuma nak share kecantikkan negara orang ni. =)

saya pergi masa cuti summer tahun lepas. banyak tempat kitorang pergi macam Montreal, Quebec City dan lain2. dah setahun dah. banyak je gambar tapi semua pon personal. biasa2 je. then saya jumpa gambar2 ni kat facebook kawan saya encik izwan. jadi saya curik. hehe. sangat terkejut sebab dia dah buat gambar2 ni jadi cantikkk sangat. hebat jugak kawan aku sorang ni. tak tau pon. hahahaha.... tapi gambar2 Ottawa je la sebab kan saya nak bawa awak jalan2 kat Ottawa. ^_^ jom tengok keindahan fotografi lagi. saya memang excited bila tengok gambar cantik2. hehe...



jadi musafir tak de masjid kat stesen minyak pon boleh solat

i loike! gambar paaaaling cantik... nampak saya tak?


p/s: nak jadi photographer hebat jugak!

6 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said... [reply]

naiss pic..
mnat photography ea?

farhah adeli said... [reply]

halia kentang: thanks. tapi ni kawan saya punya gambar cantik kan. gambar saya ada kat entri indahnya fotografi. =)

aah minat dan nak belajar. tapi suka masuk dalam gmbar tuh. hehe. camne nak jd photographer. jadi tukang edit je le. ^_^

Halia Kentang @ Annpaan said... [reply]

ermm, sama la sy..
xpndai edit+ ambk gambo pn.
tp tukang mencacatkn gambo lg ada la..
hehehe..
btw nice to knowing u:)

farhah adeli said... [reply]

halia kentang: takpe tak pandai edit kita jadi model dalam gambar je le. nice to know u too. ^_^

adwafarahin said... [reply]

cun giler gmba2

farhah adeli said... [reply]

adwafarahin: thanks. saya pon tak tau macam mane kawan saya tuh buat jadi camni. cantik kan. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...