Sunday, November 7, 2010

Entri yang tak berapa entri

1. Hari ni sehingga saat ini tak de mood nak blogging. Malas tulis entri, malas jejak bw, malas singgah2, malas itu malas ini.

2. Cuma tengok update di bloglist ‘cawangan lain’ saja. Dan malas komen.

3. Pagi pergi husm kk (tak tau abaikan) bersama umi. Tapi misi utama tidak berhasil.

4. Singgah di mall yang tak berapa nak mall. Nampak kasut (sebenarnya sandal/selipar/wedges) yang cute dan extremely gorgeous tapi tak jadi beli.

5. Dah beli tiket pergi shah alam 10 november ni. Tapi tiket nak balik sini dah habis. Tak tau camne nak balik raya.

6. Bandar pm jam gila tadi. Rasanya raya lagi seminggu.

7. Masuk minggu kedua aktif berblogging, banyak blog diterjah dan entri dibaca.

8. Pembacaan entri2 blog membuka mata hati ku (lupa letak ‘dan’ kat tengah mata hati). Terasa lebih berpelajaran sikit. Membaca memang bagus.

9. Tengok cerita ‘pencil’ kat tv. Sangat menyayat hati.

10. Seperti biasa iklan petronas berjaya menusuk kalbu. Dan kali ni iklan deepavali.

11. Entri bernombor ini meniru gaya penulisan encik boypren.

12. Akhirnya beli jugak kasut dalam no.4 selepas masuk kedai tuh buat kali kedua. Duit melayang lagi.

13. Sekarang mood untuk tulis entri dah ada. Jap lagi entri baru akan menyusul.


cute tak. tak? T_T
warna sebenar pinkish khaki. kesan remuk2 tuh sebab lama sangat dalam kotak.

yes.. it's a wedges. 3.5 inches.
dengan harapan tidak tergolek ketika memakainya.  


p/s: gosh.. i'll be ~5' 7"!


9 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said... [reply]

sgt cun wedges anda=)

farhah adeli said... [reply]

tenkiu halia kentang. nasib baik ada org cakap cun jugak. hehe.

BLADE EDGE said... [reply]

Salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

anyway, kalo ada masa, silalah ke blog saya..

regards,
BLADE EDGE

cik EPAL said... [reply]

tak minat sangat pakai wedges ang high heels ni. takut terpeleot. hehe


btw, nice wedges =)

farhah adeli said... [reply]

blade edge: selamat datang. nanti singgah la lagi. =)

cik epal: cuba la dulu cik epal mane tau tak terpeleot. hihi.

budinol said... [reply]

uish. cantiknye carpet hijau. pandai mak awk pilih. :p

farhah adeli said... [reply]

budinol: em ye la. karpet je cantik. kasut tak cantik. T_T

Tomato Gurl's Life said... [reply]

cun la wedges tue..ok jgk n3 secara no senang nak baca dr n3 cam cik tom panjang2..hehe

farhah adeli said... [reply]

thanks cik tom. xpe entri cik tom pnjg2 pon saya baca gak. hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...