Monday, December 20, 2010

Contest Mimik Muka Menarik

~assalamualaikum~


sebenarnya dah lama aku nak join contest ni tapi duk tertangguh je. haih... so hari ni macam rajin sikit. (sebab dah nak sampai closing date... haha!

sesapa nak join contest ni masih sempat lagi. tarikh tutup 25 disember ni. ada lagi 5 hari. hehe. boleh tengok kat SINI ye.

masalah aku nak cari gambar! sebab laptop rosak dan dah anta kedai (sekarang ni laptop pinjem!). sume gambar ada dalam laptop so guane ni? nasib baik ada external hardrive. tapiiii.... gambo2 lame je lem. 
tak pe lem gamba lame pon boleh lem yem.

banyak bebenor folder gambar so random je lem pilih yem. pastu jumpe gambar2 loqlaq nih! ntah pe2 je. tapi aku suka sebab mengembalikan kenangan lama. cewahhhh~~~ 







erkk... macam patutnya untuk contest gaya menarik je. hahahah...
tapi tak pe le yem. cik penganjur pilih la mana yang sesuai. yang paling over mungkin. n_n

cerita disebalik gambar
masa ni baru lepas balik dari stadium kat universiti celebrate blue&white game. sebab tu la pakai biru putih. nampak sangat ni gambar lama sebab pakai tudung bawal lagi. eh.. betul jugak tuh. mane aku campak tudung2 bawal aku ek (sekarang pakai shawl je beb). lepas abis game tu aku dengan encik boypren pon jalan la balik tiba2 rasa nak kencing je. mane nak cari tandas ni. kebetulan lalu kat IM building (salah satu bangunan rekreasi)... singgah lem buang pe2 yang patut kan.

ntah macam mana boleh pulak tergedik2 buat aksi pelik2 ni depan kamera. mulanya nak amik gambar kat lorong kosong ni (kebetulan takde orang). ntah kena sampuk ke hape! sebijik harem pon takde gambar normal. hahaha... nasib baik takde orang tengok! kalau tak maluuuu i!

rindunya blue&white game. tiap2 tahun wajib pergi. T_T

okeh bubbye~~~ 


6 comments:

KHALID said... [reply]

mmg hensem tol org y amek gamba ni.
-.-

farhah adeli said... [reply]

khalid: haha. pakai nama abah ye. :p
ensem3.

Cik Tom said... [reply]

hehehe...gedik+comel gmbr tue...good luck dear!

farhah adeli said... [reply]

cik tom: haha. gedik gile kan. :p

Nurul Ashikin said... [reply]

thanks 4 joining!

farhah adeli said... [reply]

ashikin: your welcome. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...