Wednesday, December 8, 2010

Tak main ar blogwalking... kita BlogLarian ar sekarang!



(baca laju2 ala dj radio ye)
yo.. yo.. assalamualaikum!!! program paling hot di dunia blog sekarang... BlogLarian! nak tahu lebih lanjut sila click tulisan merah tadi. program ni menyediakan cara ekspres untuk blogwalking. sangat mujarab! tak percaya bacalah testimoni kat blog tuh. (macam jual barang pulak kan!) hehe...

kalau nak join boleh pergi ke sini atau sini.
dan jawab slogan ni...

"Saya suka berblogwalking kerana...."

1. Observe pandangan, pendapat dan cara pemikiran orang lain yang berbeza…
2. Meet new people… walaupon sekadar alam maya.
3. Belajar dari pengalaman orang lain… true story.
4. Info terbaru movie, fashion, celebrity, ekspo… dan sebagainya.
5. Do and don’ts dalam blogging… masih belajaq!
6. Tutorial2 menarik untuk blog dan tuan blog.
7. Tips2 berguna untuk dunia dan akhirat.
8. Tempat jalan2 best… tak boleh ikot kita pergi sendiri.
9. Tempat makan best dan idea menu untuk order. Haha…
10. Hidup lebih bermakna jika bersocial… apa guna tulis blog kalau takde orang baca kan!
"
"
~infiniti~

(malas dah nak tulis yang pasti Membaca Amalan Mulia) eh... dah lebih 30 p.p. takpe kot!

p/s: ada nak tambah pape?


dan nak tag mimi, fatin, budin.

Kesimpulannya dapat meng’up-to-date’kan diri sendiri dalam semua perkara. Banyak yang kita boleh belajar dan juga memberi kesedaran untuk diri sendiri sebab kadang2 kita tak sedar apa yang kita buat tu salah.


4 comments:

keryoki said... [reply]

apa benda ah blog walking ni..ada jugak orang tag aku..tp aku tak paham

farhah adeli said... [reply]

keryoki: pergi kat link2 tuh. nanti kamu paham la. tak reti la nk explain. hehe.

emm... sinopsisnya macam an easy way to promote blog la.

Tomato Gurl's Life said... [reply]

cik tom pun join no 32..jom bloglarian :)

farhah adeli said... [reply]

cik tom: saya no 81. hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...