Friday, December 17, 2010

Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom




first tahniah untuk blog cik tom yang berusia 5 bulan. heeee... tak tau la sempat ke tak masuk list ni sebab saya baru je online.

entri yang saya suka.... boleh tak nak kata sume entri cik tom pon saya suka je. especially tutorial2 yang menarik tuh sume. so kalau kena pilih jugak saya pilih yang latest2 ek... entri cinta tak semestinya memiliki sebab entri ni macam buat saya fikir 'eh cik tom pon pandai jiwang2 ye.' haha... sebab entri macam ni sangat lah susah nak keluar kat blog cik tom. entri unik la untuk blog cik tom. hehe. =p

dan thanks cik tom yang selalu komen kat blog saya ni. ^_^


4 comments:

Nur Ardilla Najwa said... [reply]

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

farhah adeli said... [reply]

nur ardilla: thanks jemput. nanti saya g tgk ye. =)

Cik Tom said... [reply]
This comment has been removed by the author.
Cik Tom said... [reply]

sori cik tom silap komen sblm ni..hehe..farhah tersenarai no 30...tahnks join...erkk ye ke cik tom xpernah buat n3 jiwang?hehe...kalau nak tgk ade dlm label bawah sekali "mencari cinta"..hehe

cik tom plan nak buat review tue start 1/1/2011...tp ade blogger ckp lmbt...so cik tom still berkira2 balik utk mulakan bila..sbb skang cik tom agak busy..hehe...tp pe2 akan cik tom update/maklumkan dlm n3 ye :)

thanks join ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...