Tuesday, December 7, 2010

Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah

Assalamualaikum semua~~~

selamat tahun baru untuk semua umat islam yang berada di muka bumi yang masyaAllah indah sangat ni. eh kalau awak alien muslim dari planet lain pon selamat tahun baru jugak (tapi mungkin pengiraan tahun baru planet awak len kot). teehee sudah mengarut pula... ^_^

semoga penghijrahan kita ke tahun baru ini lebih bermakna dan diberkatiNya. marilah kita berusaha untuk menjadi manusia yang lebih baik dan sentiasa berada dilandasanNya. amin~~~

ala tomei nya dia...

hehe... sebenarnya ni entri ni untuk join contest LOOKING GREAT WITH SMILE 2010 CONTEST ni. syarat2 dia senang je. awak2 semua yang suka senyum yang nak join boleh la tengok sinipenyertaan akan ditutup pada 21/12/10. eh mcm cantik je untuk buat tarikh kawin kan! cepat2 sempat lagi. hehe...

oh sebagai syarat jugak kena promote (tag) 5 orang blogger lain... emm nak tag sape ek... ok random je lah ye ...

awak2 yang kena tag tak buat pon tak pe. jangan pressure okeh. =P

emm rasanya dah cukup kot semua syarat. so apa tunggu lagi meh kita tengok senyuman kerang busuk yang akan bertanding dengan senyuman lain yang comel2. T_T

~
~
~
~
~

SMILE is the best accessory ever... and free!


9 comments:

keryoki said... [reply]

ahaaa..kompem boleh menang kot tengok senyuman camtuh..senyuman ikhlas..:)

farhah adeli said... [reply]

keryoki: oh maceh... amin~~~~ ^_^ tapi nampak ikhlas ke. mcm kerang busuk je kan. T_T

keryoki said... [reply]

eh..lawa je :)

farhah adeli said... [reply]

karaoke eh keryoki: hehe... malu lah. ^_^

puan farah said... [reply]

yeay! sy follower ke 100 awak. apesal xwat contest follower ke 100 ek,kalu x leh awak bg saya hadiah. heheheh jgn marah...

farhah adeli said... [reply]

hehe... thanks puan farah. saya tak reti la nk bagi hadiah2 ni. segan followe cket je. =(

puan farah said... [reply]

HAHAHHA ok r tu,kire ramai lah sb sy je dh ke 100. pe kata awk folow sy pulak.kire hadiah la tuh.heheheh

farhah adelia said... [reply]

puan farah: thanks. tapi link blog awak tak de kat profile. saya tak tau camne nak pegi blog awak. =(

puan farah said... [reply]

taringmanis.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...