Tuesday, December 21, 2010

SAYA NAK MASUK BLOGLIST ELLEN


assalamualaikum...
hari ni aku nak join segmen ala contest daripada blogger popular sis ellen comel dari sabah ni. =) nape 'ala contest'... sebab segmen ni ada hadiah woo. banyakkkk!!! sis ellen ni memang kreatif buat segmen macam ni dan pemurah sungguh dengan tawaran hadiah tuh. hehe.

sis ellen ni antara blogger terawal di luar sana yang aku kenal. sis ellen walaupon baru berblog tapi dah macam orang lame2 dah. followers ribu riban. entri ratus ratus. rajin update. contoh blogger tegar yang terbaik! blog aku? hampeh. T_T follower seciput update pon jarang.

nak komen pasal blog sis ellen. ala... segan la! blog aku tak layak kot nak komen blog orang. =( tapi aku suka template blog sis ellen yang pinky baby blue ni. rasa cam manis2 sweet2 macam gula2 je. hehe. tapi aku selalu kecewa. bila broadband aku dah nazak. mesti aku tak leh bukak blog sis ellen ni. kalau bukak pon boleh baca je. nak komen pon susah. side bar pon tak keluar. kecewa tau! maybe sebab sis ellen pakai domain sendiri kot. tapi sebenarnya broadband saya yang cikai tak berupaya nak buka website hebat macam blog sis. T_T sorry sangat sis ellen saya jarang tinggal komen. tapi blog sis ellen memang selalu ada kat bloglist saya. =) tak caya tengok bloglist kat side bar tuh. cari mummynemo. ada kan? hah... kan dah cakap. tadi tak caya. oh ye... blog saya senang load tak?

entri2 sis ellen semua pon bagus. tapi jangan tulis entri sedey2 lagi tau. hehe. kalau nak pilih satu entri best. susah la sebab saya suka banyak! camne tuh. tak terpilih la. =p tapi paling suka blog sis ellen bila sis tulis pasal berita pelik2 dan menarik. sis ellen dah macam newspaper aku or pembaca berita aku dah. haha. sebab selalu nya berita2 pelik camtuh jarang cover kat tv dan dalam paper pon selalu terlepas pandang. =)

harapan saya untuk sis ellen.... saya harap sis ellen boleh share tips blogging banyak2. macam mane boleh bersemangat waja untuk selalu update blog? macam mane dapat ramai followers? dan macam2 lagi la ye sis ellen.

sekian entri khas buat sis ellen. ^_^

6 comments:

Ellen said... [reply]

terharunya baca entry ni..tambah sedey ni..sob sob,..thanks sudi join ni, membuatkan ellen tambah dan tambah bersemangat tau..hehe

farhah adeli said... [reply]

sis ellen: hehe... bagus la kalau sis suka. :)

Cik Tom said... [reply]

good luck!cik tom dah join 1st segmen..

farhah adeli said... [reply]

cik tom: thanks. =)

CIK TOM said... [reply]

dtg cr entry terbaik n kreatif :)

farhah adeli said... [reply]

cik tom: oh cik tom jadi judger ye. haha. maaf la entri kita ni tak kreatif. =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...